Over ons

Wij stellen ons graag aan U voor

Wij zijn de familie Swagemakers en wonen al meer dan 20 jaar echt op de Brabantse Wal, een strook duin tussen de provincie Zeeland en Brabant dat zich strekt van Antwerpen tot aan Willemstad. Ons huis ligt 15 meter hoger dan de polder waar we over uit kijken. Bijna iedere avond genieten wij van de prachtigste zonsondergangen. Wij willen dit graag delen met onze gasten. Onze B&B heeft 2 mooie ruime kamers, welke beiden beschikken over een eigen badkamer en toilet.

Uiteraard kunt u de ruimte van de B&B betreden via een eigen entree. Verder is er een gezamelijke woonkamer met koelkast en een eigen groot terras met een fantastisch uitzicht. Koffie en thee stellen wij gratis ter beschikking. In de zomer kunnen wij op dit terras een BBQ beschikbaar stellen. Wilt u even lekker ontspannen in onze sauna dan is dit mogelijk tegen een kleine vergoeding. Daarnaast is er uiteraard ook gratis (WIFI) internet beschikbaar! Vanuit onze B&B bent u binnen 10 minuten midden in het centrum van Bergen op Zoom op de Grote Markt. De B&B is geschikt voor vele doelgroepen. In de directe omgeving vindt u vele motor-, fiets-, en wandelroutes. In de gezamelijk woonkamer vindt u voldoende mooie routes op kaart welke meegenomen kunnen worden.
Op loopafstand bevindt zich Cafetaria Vogelenzang waar U kunt genieten van heerlijke eenvoudige lunch of diner. Menukaart is in de B&B beschikbaar.
Eigen parkeerplaatsen zijn altijd voldoende aanwezig en 's nachts afgesloten.

Wij hopen u graag eens te ontmoeten in onze B&B Op de Brabantse Wal.

Met vriendelijke groet,
Familie Swagemakers