Omgeving

Wat is er te doen?

Halsteren is een 15.000 inwoners tellend dorpje dat bij de gemeente Bergen op Zoom hoort. De centrale grote markt van Bergen op Zoom, met zijn vele historische panden, is met de fiets binnen 15 minuten te bereiken. Halsteren ligt tegen de grens van Zeeland aan, ingeklemd tussen de grote havensteden Rotterdam en Antwerpen. Beiden het bezoeken waard waarvoor maar 3 kwartier met de auto gereden hoeft te worden. Renesse, Ouddorp en Vlissingen, met hun prachtige stranden, zijn met een uur rijden te bereiken. Breda en Zierikzee beiden 3 kwartier rijden. Binnen 35 minuten zit u in Yerseke de befaamde mosselen en oesters te verorberen.

Vanuit onze B&B beginnen prachtige fietsroutes door de Brabantse bossen of langs de Zeeuwse kust. Alleen al op de Brabantse Wal zijn er 20 fietsroutes die voeren langs Nederlands beste aspergevelden van de streek. Hier worden de beste asperges van Nederland geteeld en deze groeien tot aan onze voortuin. In het aspergeseizoen kunnen wij op verzoek een heerlijke aspergemaaltijd serveren met een lekker glas wijn op ons terras. Eventueel kunnen we de aspergevelden bezoeken en een uitleg geven over dit “witte goud”.

Voor gasten die reizen met de trein hebben wij een gratis haal- en brengservice vanaf het station in Bergen op Zoom. Fietsen zijn bij ons te huur tegen een tarief van 15 euro per dag.

Handige links

Zwembad de Melanen

Halsteren

VVV Brabantse wal

Bergen op Zoom

Markiezenhof

Bergen op Zoom

Grote Markt

Bergen op Zoom

Indoor Skydive

Roosendaal

Tripadvisor

Activiteiten Noord-Brabant